Torsk med äpple- och currysås

En fantastiskt god torsk med äpple- och currysås, där den gula färgen sätter guldkant på denna rätt. Fänkål, äpple och lök fräses i en kastrull innan curry, tomatpuré, grädde och buljong tillsätts för att få till krämighet i såsen. Servera såsen tillsammans med saftig torsk, potatis och rostad lök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2015

Gör så här
00:15:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2326 KJ / 556 kCal
Fett25 g
Salt1.34 g
Kolhydrater46 g
Protein34 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stMycket gott med god blandning på smakerna. Jag tog nästan 1 msk curry för att få lite mer currysmak. Kommer att koka gröna ärtor till nästa gång för att få lite mer färg och lite mer grönsaker till maten.
Susanna
Jättegott! Bra tilltaget med fisk, inte för mycket och inte för lite. Räcker gott och väl!
Zandra
För snålt tilltaget med fisk!
Ulrika