UNDER 15 MIN | Enkel

Rostad lök med persilja och citron

Rostad lök är en riktig klassiker på grillad korv eller hamburgare. Här har vi ett smarrigt recept där vi adderat persilja och citron. Med en kort stund i köket får du en härlig topping som kommer att förgylla middagen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv det yttersta skalet av citronen. Hacka persiljan.
  2. Blanda citronskalet och persiljan med löken.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.

Ingredienser

Portioner: 4
  • rivet skal av 1 citron
  • 1 kruka persilja
  • 2 dl rostad lök

Näringsvärde
Per portion

Energi 587 kJ / 140 kCal