Torsk med ägg- och persiljesås och kokt broccoli är en mycket god och nyttig fiskrätt med klassiska svenska smaker. Servera torsken med ägg- och persiljesås, kokt potatis, broccoli och citronklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen/fonden för samtliga allergener.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot soja- eller havrebaserad gräddersättning, använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-12-22Jättegod vardagsrätt.
Maria
2020-02-15Supergod snabb klassisk rätt, tog max 30 min!
Berndt
2020-01-24Det blev jättelyckat, enkelt och snabbt! Jag tog fiskbuljong isf grönsaksbuljong - fyllig smak!