Torskfilé lagad i ugnen med härligt krämig topping av smaksatt crème fraiche. Här är fiskreceptet med lite italienska toner som snabbt kommer bli ditt favoritrecept. Haricots verts och körsbärstomater följer med fisken in i ugnen vilket är ett enkelt och smidigt sätt att laga maten. Serveras gärna med kokt potatis.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat exkl. kokt potatis.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Carin
2022-03-27Smidigt att laga. Gott och fräscht. Valde att mikra färsk broccoli istället för att ta kokt potatis till.
Stina
2022-01-28Använde creme fraîches med smak av soltorkade tomater och fetaost. Mycket lyckat!
Peter
2021-07-30Enkelt och gott.