Torskfilé lagad i ugnen med härligt krämig topping av smaksatt crème fraiche. Här är fiskreceptet med lite italienska toner som snabbt kommer bli ditt favoritrecept. Haricots verts och körsbärstomater följer med fisken in i ugnen vilket är ett enkelt och smidigt sätt att laga maten. Serveras gärna med kokt potatis.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat exkl. kokt potatis.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mums! Enkelt och bra bjudmat. Skippade haricots vert och kokade broccoli till. Gjorde också egen blandning av creme fraîche, soltorkade tomater, fetaost och en klyfta vitlök - perfekt! Och nyttigare än den färdiga röran. Torkad basilika och örtsalt funkar fint.
Lovisa
2022-06-17Jättegott. Jag tog vanlig crème fraiche men hackade i soltorkade tomater, lite tomatpasta samt ett halvt paket fetaost. Hade inte så mycket crème fraiche utan tog matyoghurt till hälften.
Ulla-märta
2022-06-02Smidigt att laga. Gott och fräscht. Valde att mikra färsk broccoli istället för att ta kokt potatis till.
Carin
2022-03-27