Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
1
Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

En färgglad och aromatisk fiskrätt som kommer bli en favorit hemma hos dig! Den ugnsbakade fisken läggs på en bädd av haricotvertssallad och över den ringlas den krämiga kaviarsåsen för att slutligen toppas med dill. Middagen är komplett!

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Ingredienser

4 portioner
400 g fryst fisk (alaska pollock)
200 g frysta, skalade räkor
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts (bönor)
3 msk hackad dill

Till servering

potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Det verkar jätte lätt å väldigt gött!

Jonna

2022-02-27

Näringsvärde per portion

Energi1777 KJ / 426 kCal
Fett18.2 g
Kolhydrater29.4 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Jämtländsk wrap
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkarrégryta med timjan och haricots verts
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sockersaltad lax med potatissallad
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Majkens kaviarägg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga