Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad
En färgglad och aromatisk fiskrätt som kommer bli en favorit hemma hos dig! Den ugnsbakade fisken läggs på en bädd av haricotvertssallad och över den ringlas den krämiga kaviarsåsen för att slutligen toppas med dill. Middagen är komplett!
Ingredienser
4 portioner
400 g fryst fisk (alaska pollock)
200 g frysta, skalade räkor
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts (bönor)
3 msk hackad dill
Till servering
potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1777 KJ / 426 kCal
Fett18.2 g
Kolhydrater29.4 g
Protein34.4 g
Kommentar
Det verkar jätte lätt å väldigt gött!
Jonna
2022-02-27