Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

5
1
Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

En färgglad och aromatisk fiskrätt som kommer bli en favorit hemma hos dig! Den ugnsbakade fisken läggs på en bädd av haricotvertssallad och över den ringlas den krämiga kaviarsåsen för att slutligen toppas med dill. Middagen är komplett!

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Ingredienser

4 portioner
400 g fryst fisk (alaska pollock)
200 g frysta, skalade räkor
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts (bönor)
3 msk hackad dill

Till servering

potatis

 För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Jonna

2022-02-27

Det verkar jätte lätt å väldigt gött!

Näringsvärde per portion

Energi 1777 KJ / 426 kCal
Fett 18.2 g
Kolhydrater 29.4 g
Protein 34.4 g
Läs mer om näringsvärden