Torsk i ugn med ägg- och dillsås

Ett mycket trevligt recept på husmanskost med torsk, potatis, ägg, matlagningsgrädde och dill. Den underbara ägg- och dillsåsen har en härligt krämig konsistens och passar perfekt till den ugnsbakade torsken och matiga potatisen (som går att pressa för en lite mer festlig rätt). Enkelt och vardagsfestligt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2013

Gör så här
00:09:00
00:02:00
00:05:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2126 KJ / 509 kCal
Fett19.4 g
Kolhydrater45 g
Protein35.6 g

Kommentarer
7 stBytte ut vattnet och använde vispgrädde istället för matlagningsgrädde, 2 fiskbuljong , nästa gång tar jag bara 2 matskedar vetemjöl. Smakade gott
Ismo
En klassisk fiskrätt, enkelt men supergott.
Lennart
Det va nog den mest smaklösa & tråkiga fiskrätten vi ätit. Tom sämre än köpta fiskpinnar...
Jenny
Rubriken säger kokt torsk, receptet säger att den lagas i ugn. Har nog blivit fel.
Olof
Hej Olof! Tack för att du uppmärksammade det för oss! Så fel det kan bli ibland. Vi har nu uppdaterat receptet med ett nytt namn. Hälsningar Elina
ICA-köket
Kokt torsk som tillagas i ugnen?!
Ulla
Hej Ulla! Torsken är inte kokt utan tillagas i ugnen. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Suverän!
Therese
Jättegott! En klassiker!
Jessica