Torsk i spicy misobuljong

Betyg 4.3 av 5.74 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Torsk i spicy misobuljong

Bjud på en enkel och värmande middag med asiatiska smaker! Låt len torsk ta plats i en het och kryddig buljong med bland annat miso och gochujang tillsammans med krispig pak choi, inlagd ingefära och koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2024

Torsk i spicy misobuljong

Ingredienser

4 portioner
4 bitar tinad fryst torskryggfilé (à ca 125 g)
2 msk olja
2 msk japansk soja
3 msk konc kycklingfond (eller se tips för hemgjord buljong)
10 dl vatten (eller se tips för hemgjord buljong)
2 msk gochujang
3 msk misopasta
3 msk tahini
250 g pak choi (250 g motsvarar 2 st)

Till servering

4 msk gari (inlagd ingefära)
3 finskurna salladslökar
1 kruka färsk koriander
2 msk rostade sesamfrön

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

24 st
  • Mycket gott! Hade ris till bredvid.

    Sara

  • Supergott och snabbt! Byter ut torsken mot Oumph Ch*cken style chunks som passar utmärkt. Brukar också ha nudlar till för att göra det matigare.

    Bodil

  • Gott och går väldigt fort. Smidigt vardagsrecept som ser lyxigt ut trots sin enkelhet.

    Andrea

Näringsvärde per portion

Energi1103 KJ / 263 kCal
Fett11 g
Salt4.23 g
Kolhydrater13 g
Protein27 g

Testa liknande recept

  • Räkcrostini med ingefärsmajonnäs
    Betyg 2.9 av 5.122 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ingefärsgravad lax
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rädisor med wasabimajonnäs och gari
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad