En ingefärsdoftande tomatsallad gjord på plommontomater, smaksatt med rostade sesamfrön, soja och koriander. Passar lika bra på buffébordet som till lunchmatlådan!
Ingredienser
4 portioner
1 msk sesamfrö
500 g plommontomater
2 msk japansk soja
1 msk risvinäger
2 msk olivolja
1 tsk ingefärslag (från den inlagda ingefäran)
1 dl gari (inlagd ingefära)
1/2 kruka koriander
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.3 av 5.
44 personer har röstat
1 st
Kommentar
God dressing som även passade till mozzarella som jag tillförde. Kul med garin, gifte sig bra med dressingen, tomaterna o mozzarella.
Kommentar
God dressing som även passade till mozzarella som jag tillförde. Kul med garin, gifte sig bra med dressingen, tomaterna o mozzarella.
Eva
2022-09-20