Torsk i senapssås med pressad potatis

Betyg 2.9 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Torsk i senapssås med pressad potatis

Torsken serveras med en sås smaksatt med senap och till det pressad potatis och haricots verts.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2012

Torsk i senapssås med pressad potatis

Ingredienser

4 portioner
1 förp torskfilé (à 520 g)
1 kg mjölig potatis
300 g haricots verts (bönor)
1 gul lök
1/2 msk olja
1 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
4 msk svensk senap
salt
peppar
1/2 citron

Gör så här

00:03:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Nej.. det här var inte bra. Helt ok men inte bra. Rätt så smaklöst, det blev lite andra kryddor i.

    Karin

  • Riktigt trist mat och tråkig smak. Varför förstöra fina filéer genom att skära dem i tärningar? Det kan man väl ta en enklare fisk till.

    Adam

Näringsvärde per portion

Energi2382 KJ / 568 kCal
Fett23.9 g
Kolhydrater53.9 g
Protein30.2 g

Testa liknande recept

  • Torsksallad med apelsinsmak (Remjón)
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad fisk med bönor
    Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksstekta vaxbönor
    Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad