Tonfisksmörgåsar

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Tonfisksmörgåsar

Obeskrivligt smarriga tonfisksmörgåsar att ta med till stranden. Krispigt rostade ciabattabröd fylls med krämig kryddrik tonfiskröra och pryds med bland annat tomater och lökringar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Tonfisksmörgåsar

Ingredienser

6 portioner
2   burkar tonfisk i vatten
5 msk  lättmajonnäs
50 g  kärnfria svarta oliver
10 cm  purjolök (det gröna)
1 msk  pressad citronsaft
3 msk  paprikasallad (röd finns på burk)
1 tsk  mald koriander
1 tsk  curry
1 krm  kajennpeppar
salt
nymalen svartpeppar
2   ciabattabröd eller bocatabröd
1/2 dl  olivolja
2   vitlöksklyftor
gourmetsalt
romansallad eller annan god sallad
4   stora tomater i skivor
1   tunt skivad rödlök
bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fyllda tomater
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crepes - fyllda pannkakor
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Knäckebröd med tonfiskröra
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med färskost och kallrökt lax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga