Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd
![Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13600/cf_259/tonfisk-_och_picklessallad_med_grillat_brod.jpg)
Förträffligt mellanmål för dig som är sugen på något lite stadigare. En smaskig blandning av tonfisk, pikanta pickles, finhackad rödlök, fransk senap och lättmajonnäs på grillat bröd.
![Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13600/cf_259/tonfisk-_och_picklessallad_med_grillat_brod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1/2 burk mixad pickles (à 380 g)
2 - 2 1/2 msk finhackad rödlök
1 dl lättmajonnäs
1 msk fransk senap
salt och peppar
2 bifftomater
4 landgångsbröd
svarta oliver till servering
Gör så här
I näringsberäkningen ingår den föreslagna frukten efter maten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer