Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd

Förträffligt mellanmål för dig som är sugen på något lite stadigare. En smaskig blandning av tonfisk, pikanta pickles, finhackad rödlök, fransk senap och lättmajonnäs på grillat bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av tonfisken. Pressa ut så mycket vätska som möjigt. Finfördela tonfisken med en gaffel.
  2. Grovhacka picklesen. Blanda tonfisk, pickles, rödlök, majonnäs och senap väl. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skiva bifftomaterna tunt. Rosta landgångsbröden och lägg upp på tallrikar.
  4. Täck bröden med tomatskivorna. Klicka på tonfiskröran. Servera en frukt efter maten.

I näringsberäkningen ingår den föreslagna frukten efter maten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
  • 1/2 burk mixad pickles (à 380 g)
  • 2 1/2 msk finhackad rödlök
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 1 msk fransk senap
  • salt och peppar
  • 2 bifftomater
  • 4 landgångsbröd
  • svarta oliver till servering
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2145 kJ / -1 kCal
Fett: 17 g
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer