UNDER 15 MIN | Enkel

Knäckebröd med tonfiskröra

Nyckelhålsmärkt mellanmål som är mättande, är det möjligt? Det är det absolut, den här tonfiskmackan är märkt med nyckelhålet, du gör en härligt god röra av tonfisk, majs och majonnäs. Smaksätt tonfiskröran med chilisås och lägg den på ett knäckebröd ett gott och mättande mellanmål är serverat.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av tonfisken och majsen och blanda med majonnäsen och chilisåsen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär 2 skivor tomat (för 1 port) och hacka gräslöken.
  3. Klicka tonfiskröra på knäckebrödet och toppa med tomatskivorna och gräslöken.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.



Ingredienser

Portioner: 1
  • 1/2 dl tonfisk i vatten
  • 2 msk majskorn
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1 msk chilisås
  • salt
  • peppar
  • 2 skivor tomat
  • 1/2 msk hackad gräslök
  • 1 knäckebrödskiva

Näringsvärde
Per portion

Energi 938 kJ / 224 kCal