Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Skagen- eller skinkfylld ciabatta

En fräsch och god smörgås på italienskt ciabattabröd med antingen skagenröra eller skinkfyllning, som du fixar på ett kick! Garnera med lök, dill och paprika. Vill du ha en matigare smörgås så lägg på ett skivat, kokt ägg.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela bröden på längden. Lägg sköljda salladsblad på ena brödhalvan. Fördela smörgåsröran på salladen.
  2. Garnera med lök, dill och paprika. Lägg på överdelen av bröden.

Tips

Lägg på skivade kokta ägg för en matigare smörgås.

För alla: Läs noga ingrediensförteckningen på smörgåsrörorna. Skagenröran innehåller bl a surimi, crème fraiche, räkor, kräftstjärtar och mjölkpulver.
Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 ciabattabröd eller annat bröd
  • 1 tub skagenröra eller skinkröra (à 200 g)
  • salladsblad
  • 1 skivad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 1 strimlad paprika
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer