Skagen- eller skinkfylld ciabatta

2
0
Skagen- eller skinkfylld ciabatta

En fräsch och god smörgås på italienskt ciabattabröd med antingen skagenröra eller skinkfyllning, som du fixar på ett kick! Garnera med lök, dill och paprika. Vill du ha en matigare smörgås så lägg på ett skivat, kokt ägg.

Skagen- eller skinkfylld ciabatta

Ingredienser

4 portioner
4 ciabattabröd eller annat bröd
1 tub skagenröra eller skinkröra (à 200 g)
salladsblad
1 skivad rödlök
1 dl hackad dill
1 strimlad paprika

Gör så här

Tips

Lägg på skivade kokta ägg för en matigare smörgås.

För alla: Läs noga ingrediensförteckningen på smörgåsrörorna. Skagenröran innehåller bl a surimi, crème fraiche, räkor, kräftstjärtar och mjölkpulver.
Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer