Skagen- eller skinkfylld ciabatta

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Skagen- eller skinkfylld ciabatta

En fräsch och god smörgås på italienskt ciabattabröd med antingen skagenröra eller skinkfyllning, som du fixar på ett kick! Garnera med lök, dill och paprika. Vill du ha en matigare smörgås så lägg på ett skivat, kokt ägg.

Skagen- eller skinkfylld ciabatta

Ingredienser

4 portioner
4   ciabattabröd eller annat bröd
1   tub skagenröra eller skinkröra (à 200 g)
salladsblad
1   skivad rödlök
1 dl  hackad dill
1   strimlad paprika

Gör så här

Tips

Lägg på skivade kokta ägg för en matigare smörgås.

För alla: Läs noga ingrediensförteckningen på smörgåsrörorna. Skagenröran innehåller bl a surimi, crème fraiche, räkor, kräftstjärtar och mjölkpulver.
Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ciabatta med lök, skinka & mozzarella
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nannes heta skinkmacka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ägg- och pestociabatta med mozzarella
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med färskost och kallrökt lax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ciabatta med körsbärstomater, morot & kålrabbi
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga