Tonfiskpasta med pepparrot
Tonfiskpasta med pepparrot är en inbjudande och snabblagad pastarätt som du gör på smakrika ingredienser som haricots verts, dijonsenap, riven pepparrot, tomater, gurka, romansallad, pasta och tonfisk. Servera den smarriga tonfiskpastan med gräddfil och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna spiralpasta
150 g haricots verts (bönor)
2 burkar tonfisk i olja (à 185 g)
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk olivolja
2 msk hackad dill
1 msk riven pepparrot
2 tomater
1/2 gurka
1/2 romansallad
salt och peppar
1 1/2 dl gräddfil
Gör så här
För allaGör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2168 KJ / 519 kCal
Fett17.5 g
Kolhydrater53.8 g
Protein32.7 g
Kommentar
Gott!
Christian
2013-09-04