Tonfiskpasta med pepparrot

10
1
Tonfiskpasta med pepparrot

Tonfiskpasta med pepparrot är en inbjudande och snabblagad pastarätt som du gör på smakrika ingredienser som haricots verts, dijonsenap, riven pepparrot, tomater, gurka, romansallad, pasta och tonfisk. Servera den smarriga tonfiskpastan med gräddfil och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2013

Tonfiskpasta med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna spiralpasta
150 g haricots verts (bönor)
2 burkar tonfisk i olja (à 185 g)
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk olivolja
2 msk hackad dill
1 msk riven pepparrot
2 tomater
1/2 gurka
1/2 romansallad
salt och peppar
1 1/2 dl gräddfil

Gör så här

För allaGör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Christian

2013-09-04

Gott!

Näringsvärde per portion

Energi 2168 KJ / 519 kCal
Fett 17.5 g
Kolhydrater 53.8 g
Protein 32.7 g
Läs mer om näringsvärden