Tonfiskpasta med pepparrot

14
1
Tonfiskpasta med pepparrot

Detta är en varm pastasallad där pastan blandas med mycket grönsaker, tonfisk samt en vinägrett smaksatt med senap, dill och pepparrot. Dagen efter kan rätten serveras kall.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2012

Tonfiskpasta med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
4
port pasta (gärna spirali)
300 g
haricots verts
2
burkar tonfisk i vatten (à 185 g)
1 msk
riven pepparrot
1 msk
dijonsenap
1 msk
vitvinsvinäger
1 msk
vatten
1 msk
olivolja
2 msk
dill
2
tomater
1/2
gurka
1/2
påse babyspenat (à 65 g)
-
salt och peppar
1 1/2 dl
gräddfil

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentar

Sahra

8/15/2012

Jättegod sallad, kommer att göra igen. Tänker nog i mer av både dijonsenap och pepparrot plus att jag har flingsalt i dressingen.

Näringsvärde per portion

Energi 1763 KJ / 425 kCal
Fett 6.1 g
Kolhydrater 54 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept