Tonfiskpasta
Denna matiga tonfiskpasta, med härliga ingredienser som tonfisk, zucchini, oliver, citronsaft och senap, är en lättlagad pastarätt som du svänger ihop på under 30 minuter. Förutom att vara lättlagad är pastan mycket smakrik och serveras tillsammans med senapsdressing, rivig rucola och parmesan flakes. Utsökt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna rigatonipasta
2 burkar tonfisk i olja (à 185 g)
1/2 zucchini
1 dl urkärnade svarta oliver
1 msk olivolja
1 msk pressad citronsaft
1 msk senap, gärna dijonsenap
salt
peppar
65 g rucola
1 dl parmesanflarn
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2131 KJ / 510 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater50 g
Protein34.7 g
Kommentarer