Tonfiskkakor

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
2
Tonfiskkakor

Tonfiskkakor gjorda på ägg, majonnäs, ströbröd, salladslök och lime är ett perfekt tillbehör till ris och en krispig sallad. Enkelt, gott och annorlunda!

Tonfiskkakor

Ingredienser

4 portioner
2   burkar smaksatt tonfisk (à 200 g) t ex med chili och koriander
2   ägg
4 msk  majonnäs
2 dl  ströbröd
4   strimlade salladslökar
olja
limeklyftor

Gör så här

I näringsberäkningen ingår ris.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott med pestosås eller örtsås också!

Christel

2004-04-29

Receptet var helt okej, bortsett från att dessa "kakor" blev så ostadiga och svåra att vända på ...Annars helt okej, och ENKELT!!

Linda

2003-03-05

Näringsvärde per portion

Energi2522 KJ / 602 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfiskägg
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Heta djävulsägg
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskmacka med paprikapesto
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggsallad med tonfisk på rostat bröd
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bowl med tonfisk och chilimajonnäs
Betyg 4.4 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga