Tonfiskkakor

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
2
Tonfiskkakor

Tonfiskkakor gjorda på ägg, majonnäs, ströbröd, salladslök och lime är ett perfekt tillbehör till ris och en krispig sallad. Enkelt, gott och annorlunda!

Tonfiskkakor

Ingredienser

4 portioner
2   burkar smaksatt tonfisk (à 200 g) t ex med chili och koriander
2   ägg
4 msk  majonnäs
2 dl  ströbröd
4   strimlade salladslökar
olja
limeklyftor

Gör så här

I näringsberäkningen ingår ris.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott med pestosås eller örtsås också!

Christel

2004-04-29

Receptet var helt okej, bortsett från att dessa "kakor" blev så ostadiga och svåra att vända på ...Annars helt okej, och ENKELT!!

Linda

2003-03-05

Näringsvärde per portion

Energi2522 KJ / 602 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfiskägg
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Heta djävulsägg
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bowl med tonfisk och chilimajonnäs
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad tonfisk med äppelguacamole
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortilla med tonfisk och potatis
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga