Tonfiskkakor gjorda på ägg, majonnäs, ströbröd, salladslök och lime är ett perfekt tillbehör till ris och en krispig sallad. Enkelt, gott och annorlunda!
Ingredienser
4 portioner
2 burkar smaksatt tonfisk (à 200 g) t ex med chili och koriander
2 ägg
4 msk majonnäs
2 dl ströbröd
4 strimlade salladslökar
olja
limeklyftor
Gör så här
I näringsberäkningen ingår ris.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.6 av 5.
55 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Jättegott med pestosås eller örtsås också!
Christel
2004-04-29
Receptet var helt okej, bortsett från att dessa "kakor" blev så ostadiga och svåra att vända på ...Annars helt okej, och ENKELT!!
Kommentarer
Jättegott med pestosås eller örtsås också!
Christel
2004-04-29Receptet var helt okej, bortsett från att dessa "kakor" blev så ostadiga och svåra att vända på ...Annars helt okej, och ENKELT!!
Linda
2003-03-05