Tonfiskkakor
Tonfiskkakor gjorda på ägg, majonnäs, ströbröd, salladslök och lime är ett perfekt tillbehör till ris och en krispig sallad. Enkelt, gott och annorlunda!
Ingredienser
4 portioner
2 burkar smaksatt tonfisk (à 200 g) t ex med chili och koriander
2 ägg
4 msk majonnäs
2 dl ströbröd
4 strimlade salladslökar
olja
limeklyftor
Gör så här
I näringsberäkningen ingår ris.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2522 KJ / 602 kCal
Fett27.9 g
Kommentarer
Gott, nyttigt och lättlagat. 👍
Urban
2024-12-05Jättegott med pestosås eller örtsås också!
Christel
2004-04-29Receptet var helt okej, bortsett från att dessa "kakor" blev så ostadiga och svåra att vända på ...Annars helt okej, och ENKELT!!
Linda
2003-03-05