Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Heta djävulsägg

Heta djävulsägg som passar bra till exempelvis Halloweenbuffén. Toppa kokta ägghalvor med tonfiskröran som fått smak av dijonsenap och tabasco. Garnera med hackad persilja.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i äggen, koka 8 minuter. Ta upp dem och kyl ner i kallt vatten och skala och dela dem.
  2. Tonfiskröra: Häll av tonfisken. Hacka gräslöken.
  3. Rör ihop tonfisken med majonnäs, gräslök och senap. Gröp ur gulan ur äggen och rör ner i röran. Smaksätt med tabasco, salt och peppar.
  4. Klicka tonfiskröran på äggen och servera.

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 ägg
Tonfiskröra
  • 1 burk tonfisk i olja (à 185 g)
  • 1 msk hackad gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • tabasco
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 886 kJ / 211 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer