Tonfisk- och paprikafylld enchilladas
Tonfisk- och paprikafylld enchiladas är ett gott och spännande komplement till dina vanliga enchiladas. Tortillabröden fylls med en god röra av tonfisk, kvarg och paprika och innan de ugnsgratineras lägger du på en röra av kvarg och salsa.
Ingredienser
4 portioner
4 paprikor (gärna i olika färger)
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 burk kvarg (à 250 g, 10% fett)
1 burk tomatsalsa mild, medium eller het (1 burk motsvarar ca 350 g)
8 tortillabröd
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 - 2 tsk spiskummin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2502 KJ / 603 kCal
Fett18.1 g
Kommentarer
Hej Elaine! Ledsen om du tyckte det var otydligt. Vi har ändrat till det nu. Men kul att du tyckte om det!
Redaktionen
2014-04-16Supergott, lättlagat och nyttigt. Ett nytt favoritrecept hos mej! Men det vore nog bra med ett litet förtydligande i receptet, sista meningen i punkt 1. Skulle vara bra om det stod "1dl av kesellan och 1dl av salsan". Annars kan man lätt tro att det är 1dl kesella och all salsa...
Elaine
2014-04-11Lättlagade och goda!
Linda
2005-02-18