Tonfisk- och paprikafylld enchilladas

Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
4
Tonfisk- och paprikafylld enchilladas

Tonfisk- och paprikafylld enchiladas är ett gott och spännande komplement till dina vanliga enchiladas. Tortillabröden fylls med en god röra av tonfisk, kvarg och paprika och innan de ugnsgratineras lägger du på en röra av kvarg och salsa.

Tonfisk- och paprikafylld enchilladas

Ingredienser

4 portioner
4 paprikor (gärna i olika färger)
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 burk kvarg (à 250 g, 10% fett)
1 burk tomatsalsa mild, medium eller het (1 burk motsvarar ca 350 g)
8 tortillabröd
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 - 2 tsk spiskummin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Hej Elaine! Ledsen om du tyckte det var otydligt. Vi har ändrat till det nu. Men kul att du tyckte om det!

Redaktionen

2014-04-16

Supergott, lättlagat och nyttigt. Ett nytt favoritrecept hos mej! Men det vore nog bra med ett litet förtydligande i receptet, sista meningen i punkt 1. Skulle vara bra om det stod "1dl av kesellan och 1dl av salsan". Annars kan man lätt tro att det är 1dl kesella och all salsa...

Elaine

2014-04-11

Lättlagade och goda!

Linda

2005-02-18

Näringsvärde per portion

Energi2502 KJ / 603 kCal
Fett18.1 g

Testa liknande recept

Enchiladas med tonfisk och majs
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsiga enchilladas
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskwrap med majs och gurka
Betyg 4.2 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vego enchiladas med mjölkproteinstrimlor
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fyllda tomater
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.6 av 5.
103 personer har röstat
Under 15 min att tillaga