Tonfisk- och paprikafylld enchiladas är ett gott och spännande komplement till dina vanliga enchiladas. Tortillabröden fylls med en god röra av tonfisk, kvarg och paprika och innan de ugnsgratineras lägger du på en röra av kvarg och salsa.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: kvarg ersätts med sojabaserad färskost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2014-04-16Hej Elaine! Ledsen om du tyckte det var otydligt. Vi har ändrat till det nu. Men kul att du tyckte om det!
Elaine
2014-04-11Supergott, lättlagat och nyttigt. Ett nytt favoritrecept hos mej! Men det vore nog bra med ett litet förtydligande i receptet, sista meningen i punkt 1. Skulle vara bra om det stod "1dl av kesellan och 1dl av salsan". Annars kan man lätt tro att det är 1dl kesella och all salsa...
Linda
2005-02-18Lättlagade och goda!