Tomat- och parmesangratinerade tonfiskrullar

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
3
Tomat- och parmesangratinerade tonfiskrullar

Tomat- och parmesangratinerade tonfiskrullar är ett smakrikt recept med kort tillagningstid. Tortillabröden fylls med en härlig röra av tonfisk, remouladsås, mini fraiche och hackad lök. Strö över ost och tomatröra och ugnsgratinera rullarna.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Tomat- och parmesangratinerade tonfiskrullar

Ingredienser

4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 dl remouladsås
1 dl mini fraiche
1/2 - 1 dl finhackad rödlök
2 - 3 krm kajennpeppar
2 krm salt
1 paket små mjuka tortillabröd (à 250 g)
1 burk tomatsås (à ca 400 g)
2 - 3 msk riven parmesan
1 stor grön paprika
1 burk naturella, stora, vita bönor (à 400 g)
1 dl färdig vinägrett

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott!

Hillevi

2024-03-07

En god överraskning som även uppskattades av tonåringarna! Vi åt vita bönor i tomatsås till istället för bönsallad och det var väldigt lättlagat. Varning dock för kajennpepparen. 2-3 krm är alldeles för mycket! Jag tog ½ krm och tyckte att det var lagom.

Maria

2010-01-26

Väldigt gott! Vi tog färdig salsa i stället för tomatsås och gjorde en vanlig sallad till, snabbt gott och enkelt.

Lisa

2006-11-13

Testa liknande recept

Tonfiskröra med purjopasta
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fyllda grönsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotletter med fransk bönsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivfritata
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Somrig pastasallad
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga