Tomat- och parmesangratinerade tonfiskrullar
Tomat- och parmesangratinerade tonfiskrullar är ett smakrikt recept med kort tillagningstid. Tortillabröden fylls med en härlig röra av tonfisk, remouladsås, mini fraiche och hackad lök. Strö över ost och tomatröra och ugnsgratinera rullarna.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004
Ingredienser
4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 dl remouladsås
1 dl mini fraiche
1/2 - 1 dl finhackad rödlök
2 - 3 krm kajennpeppar
2 krm salt
1 paket små mjuka tortillabröd (à 250 g)
1 burk tomatsås (à ca 400 g)
2 - 3 msk riven parmesan
1 stor grön paprika
1 burk naturella, stora, vita bönor (à 400 g)
1 dl färdig vinägrett
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott!
Hillevi
2024-03-07En god överraskning som även uppskattades av tonåringarna! Vi åt vita bönor i tomatsås till istället för bönsallad och det var väldigt lättlagat. Varning dock för kajennpepparen. 2-3 krm är alldeles för mycket! Jag tog ½ krm och tyckte att det var lagom.
Maria
2010-01-26Väldigt gott! Vi tog färdig salsa i stället för tomatsås och gjorde en vanlig sallad till, snabbt gott och enkelt.
Lisa
2006-11-13