Mustig tomatsoppa med en välsmakande varm macka. Fyll mackan med champinjoner, tomater, dijonsenap och riven lagrad ost. Snabblagat och gott en kall vinterdag.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg, men kontrollera soppa och bröd.
Gör glutenfri: kontrollera soppan och välj glutenfritt specialbröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anders
2020-09-27Prova Toscansk tomatsoppa istället, gör det hela betydligt roligare :)
Raili
2012-10-06Blir jätte gott då man smaksätter soppan med extra basilika och lite peppar....mackorna kan göras enligt recept. God lunchrätt som är lätt och gillas av mina söner också.!!
Åsa
2010-10-15Tomatsoppan jag köpte var sådär, men mackan blev jättegod! Fördelen är ju att det går väldigt fort att laga när man köper färdig soppa.