Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Tomatsoppa med varm macka

Mustig tomatsoppa med en välsmakande varm macka. Fyll mackan med champinjoner, tomater, dijonsenap och riven lagrad ost. Snabblagat och gott en kall vinterdag.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm kyld färdig tomatsoppa enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och finhacka rödlök. Skär champinjoner och tomat i skivor.
  3. Bre dijonsenap på rektangulärt tunnbröd. Fördela lök, champinjoner, tomat, riven lagrad ost och en näve ruccola på ena halvan av brödet. Krydda med salt och peppar. Vik över den andra halvan och pressa samman.
  4. Grilla/stek 2 minuter på varje sida i en stek-/grillpanna och servera till soppan.

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg, men kontrollera soppa och bröd.
Gör glutenfri: kontrollera soppan och välj glutenfritt specialbröd.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 4 dl kyld färdig tomatsoppa
  • 1/3 liten rödlök
  • 2 små champinjoner
  • 1/2 tomat i skivor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 rektangulärt tunnbröd
  • 0,8 dl riven, lagrad ost
  • 1 näve ruccola
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?