Linspasta med svamp, vitlök, persilja och tomat

7
0 Klimatsmart
Linspasta med svamp, vitlök, persilja och tomat

Med linspasta fylld med protein känner du dig mätt längre. Och lägger du till den här smakrika men enkla pastasåsen med svamp, vitlök, persilja och tomat blir både magen och smaklökarna överlyckliga.

Skriv ut
Linspasta med svamp, vitlök, persilja och tomat

Ingredienser

4 portioner
2
vitlöksklyftor
1
rödlök
250 g
champinjoner
3 msk
olivolja
-
salt
-
svartpeppar
500 ml
tomatsoppa
250 g
körsbärstomater
1
kruka persilja
4
port linspasta

Till servering

riven parmesanost

För alla

Kontrollera innehållet i tomatsoppan och linspastan.
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri linspasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1994 KJ / 476 kCal
Fett 16 g
Salt 2.87 g
Kolhydrater 63 g
Protein 17 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden