Tomatsoppa med risoni och tunnbrödstoast med rucola
Tomatsoppa med risoni och tunnbrödstoast med rucola är en lätt och enkel lunchrätt som förberedes av färdig tomatsoppa. De stekta tunnbröden blir knapriga toast med smak av dijonsenap och rucola och är en skön kontrast till den lena soppan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2011
Ingredienser
4 portioner
2 dl risoni
2 tomater
4 port kyld, färdig tomatsoppa
1 dl mjölk
Toast
4 retangulära mjuka tunnbröd
2 msk dijonsenap
1 påse rucola (à ca 65 g)
150 g riven lagrad ost
ev. smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3026 KJ / 723 kCal
Kommentar
Ett riktigt lätt och god soppa, använde sist faktiskt en halv burk passerade tomater istället för soppan och den blev också riktigt god. Har nu kört denna soppa en gång i veckan sedan jag såg receptet hos Billiga veckan. Inger
Inger
2011-03-22