Tomatsoppa med risoni och salami
Den värmande tomatsoppan blir tillsammans med den matiga salamibaguetten en mättande och god måltid för hela familjen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2012
Ingredienser
4 portioner
6 minibaguetter (fullkorn)
2 1/2 dl risoni
2 tomater
1 förp kyld tomatsoppa (à 5 dl)
1 dl mjölk
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar eller fond (2 tärningar motsvarar 3 msk fond)
1 förp färskost vitlök och örter (à 125 g)
100 g skivad salami
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2637 KJ / 630 kCal
Fett27.7 g
Kolhydrater74.3 g
Protein21.2 g
Kommentarer
Tycker jättemycket om detta recept. Vi gör det jätteofta.
Evelina
2012-06-27Smaklöst och tråkigt. Brödet var det enda som gick att äta. Synd, för tomatsoppa kan vara riktigt gott.
Pierre
2012-04-23Tyckte också det saknades lite smak, kommer nog att ha i vitlök och/eller salami nästa gång.
Erna
2012-03-23