Tunnbrödsstubbar med salami

3
2
Tunnbrödsstubbar med salami

Tunnbrödsstubbar med salami är jättegott. Salamin ger lite sälta och päronet sötma. Tillsammans blir det riktigt läckert. Du brer färskost på brödet och kan servera tunnbrödsstubbarna som ett matigt mellanmål.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Tunnbrödsstubbar med salami

Ingredienser

4 portioner
2 stora skivor tunnbröd
1/2 paket färskost (à 200 g)
8 skivor god salami (ca 50 g)
1/2 röd paprika
1 päron
1 näve rucolasallad

För alla

Innehåller gluten och mjölk men är fri från ägg, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: välj specialbröd som passar.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt bröd och använd tofu i stället för färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Ann-britt

2017-10-24

Varför ska det va rucola i allt� Utan det så ser det gott ut.

Jeanette

2007-07-17

God smak men de blev ganska mosiga av päronen.

Näringsvärde per portion

Energi 1050 KJ / 250 kCal
Fett 19 g
Läs mer om näringsvärden