Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tunnbrödsstubbar med salami

Tunnbrödsstubbar med salami är jättegott. Salamin ger lite sälta och päronet sötma. Tillsammans blir det riktigt läckert. Du brer färskost på brödet och kan servera tunnbrödsstubbarna som ett matigt mellanmål.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bre färskost på tunnbröden. Lägg ut korvskivorna längs ena långsidan.
  2. Kärna ur och skär paprikan i tunna skivor, lägg ovanpå salamiskivorna. Skär päronet i tunna skivor, lägg i en rad intill. Strö på rucola.
  3. Rulla tunnbröden, från den fyllda sidan, till långa rullar. Skär rullarna i ca 5 cm tjocka bitar. Skär dem snett så de blir snygga att ställa på högkant.

För alla

Innehåller gluten och mjölk men är fri från ägg, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: välj specialbröd som passar.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt bröd och använd tofu i stället för färskost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 stora skivor tunnbröd
  • 1/2 paket färskost (à 200 g)
  • 8 skivor god salami (ca 50 g)
  • 1/2 röd paprika
  • 1 päron
  • 1 näve ruccolasallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1050 kJ / 250 kCal
Fett: 19 g
Läs mer om näringsvärden