Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Tomatsoppa med mozzarella och baguette

Ta Toscana till middagsbordet redan ikväll. Nygräddad baguette är det perfekta tillbehöret till en kryddig tomatsoppa toppad med mozzarella och spenat.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grädda brödet enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm tomatsoppan. Riv mozzarellan i bitar och lägg den i tallrikarna. Blanda ner spenaten i soppan.
  3. Servera soppan med bröd och färskost.

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria baguetter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 6 st minibaguetter
  • 1 l toscansk tomatsoppa
  • 2 förp mozzarella (à 125 g)
  • 65 g babyspenat
  • 200 g färskost vitlök & örter
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer