Tomatsoppa med risoni och salami

Den värmande tomatsoppan blir tillsammans med den matiga salamibaguetten en mättande och god måltid för hela familjen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2012

Ingredienser
4 portioner
6 minibaguetter (fullkorn)
2 1/2 dl risoni
2 tomater
1 förp kyld tomatsoppa (à 5 dl)
1 dl mjölk
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar eller fond (2 tärningar motsvarar 3 msk fond)
1 förp färskost vitlök och örter (à 125 g)
100 g skivad salami
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2637 KJ / 630 kCal
Fett27.7 g
Kolhydrater74.3 g
Protein21.2 g

Kommentarer
4 stTycker jättemycket om detta recept. Vi gör det jätteofta.
Evelina
Smaklöst och tråkigt. Brödet var det enda som gick att äta. Synd, för tomatsoppa kan vara riktigt gott.
Pierre
Tyckte också det saknades lite smak, kommer nog att ha i vitlök och/eller salami nästa gång.
Erna