Klassisk italiensk bolognese med nötfärs, vitlök, selleri, rött vin och krossade tomater. Servera din bolognese med färsk kokt pasta och toppa med riven parmesan. En riktigt läcker vardagsrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Fri från gluten, förutsatt att glutenfripasta används.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2022-12-28Supergod bolognese. Jag har gjort den ett antal gånger 😊
Melissa
2022-05-21Bytte ut köttfärsen mot sojafärs och hade i grönsaksbuljong istället, mycket gott!
Marie
2022-04-02Jag tog en burk tomater till 500 g färs, det tyckte jag var perfekt mängd. Dessutom tog jag köttbuljong istället för hönsbuljong för mer fyllig och mustig smak. Det blev jättegott!!