Tomatmarmelad med vanilj och saffran

15
0
Tomatmarmelad med vanilj och saffran

En spännande tomatmarmelad med smaker från Spanien. Denna marmelad har massor av smak och är kryddad med bland annat vaniljstång, honung, apelsin, stjärnanis och saffran.

Tomatmarmelad med vanilj och saffran

Ingredienser

1 kg tomater (gärna små röda plommontomater)
1 vaniljstång
1/2 kg syltsocker
1 1/2 dl honung
2 stjärnanis
1/2 g saffran
1/2 apelsin

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Näringsberäkningen är beräknad per matsked/portion.

Gör så här

Receptet är framtaget av Christofer Johansson i samarbete med kanariska tomater.

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 127 KJ / 30 kCal
Fett 0 g
Kolhydrater 7.2 g
Protein 0.1 g
Läs mer om näringsvärden