Tomatceviche

8
0
Tomatceviche

Tomatceviche är en vegetarisk variant av den sydamerikanska fiskrätten ceviche – en kall ”sallad” kryddad med lime, vitlök och koriander. Här som en salsa med tomat och schalottenlök, god att servera som sås till grillad fisk eller kött.

Tomatceviche

Ingredienser

4 portioner
6 tomater
2 schalottenlökar
1 stor vitlöksklyfta
3 msk olivolja
1 lime
flingsalt med chili
svartpeppar
ev 1 kruka koriander

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 493 KJ / 118 kCal
Fett 10 g
Salt 5 g
Kolhydrater 5 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden