Tomatceviche

Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomatceviche

Tomatceviche är en vegetarisk variant av den sydamerikanska fiskrätten ceviche – en kall ”sallad” kryddad med lime, vitlök och koriander. Här som en salsa med tomat och schalottenlök, god att servera som sås till grillad fisk eller kött.

Tomatceviche

Ingredienser

4 portioner
6 tomater
2 schalottenlökar
1 stor vitlöksklyfta
3 msk olivolja
1 lime
flingsalt med chili
svartpeppar
ev 1 kruka koriander

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi493 KJ / 118 kCal
Fett10 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

BBQ-popcorn
Betyg 2.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cajun rub
Betyg 3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Asiatiskt kryddsmör
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rädis- och sockerärtsraita
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad