Ceviche på röding

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Ceviche på röding

I denna ceviche blandas flera härliga smaker. Cevichen, som du gör på rödingfilé, passar perfekt att njuta av på ett hårt tunnbröd. Rödingfilén marineras i en marinad av limesaft, chili och vitlök. Vid servering blandar du rödingcevichen med tomat, salladslök och gurka. Med koriander på toppen är rätten fulländad.

Ceviche på röding

Ingredienser

4 portioner
2 lime (2 lime motsvarar 4 msk saft)
1/2 röd peppar (chili)
1 vitlöksklyfta
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
400 g rödingfilé
2 tomater
2 salladslökar
10 cm gurka
2 msk majsolja
1/2 kruka koriander

Till servering

hårt tunnbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gravad röding med västerbottenmousse
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Halstrad röding med gräslökshollandaise
Betyg 3.2 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röding på norrlandsvis
Betyg 4.4 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad röding med rostad selleripuré
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot
Betyg 3.4 av 5.
109 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad röding med sparris- och zucchinisallad
Betyg 3.5 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga