Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

2
0
Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Grillad US Beef Högrev med sås inspirerad av ajo blanco – en spansk soppa med mandel och vitlök. Kryddblandningen av koriander, senapskorn, peppar och flingsalt gör köttet till riktig barbeque.

Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco

Ingredienser

4 portioner
2 msk flingsalt typ chipotle
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk mald koriander
2 tsk mortlade gula senapsfrön
600 g US Beef högrev

Ajo blanco

2 vita brödskivor (gärna dagsgammalt)
2 vitlöksklyftor
1 dl mandelspån
2 äggulor
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
1/2 dl vatten
flingsalt
svartpeppar

Till servering

US Beef högrev
färskpotatis
sallad

För alla

Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3379 KJ / 809 kCal
Fett 58.6 g
Kolhydrater 32.5 g
Protein 36.1 g
Läs mer om näringsvärden