Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco
![Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63572/cf_259/pastramirub_till_us_hogrev__med_rostad_potatis_och_ajo_blanco__.jpg)
Grillad US Beef Högrev med sås inspirerad av ajo blanco – en spansk soppa med mandel och vitlök. Kryddblandningen av koriander, senapskorn, peppar och flingsalt gör köttet till riktig barbeque.
![Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63572/cf_259/pastramirub_till_us_hogrev__med_rostad_potatis_och_ajo_blanco__.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk flingsalt typ chipotle
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk mald koriander
2 tsk mortlade gula senapsfrön
600 g US Beef högrev
Ajo blanco
2 vita brödskivor (gärna dagsgammalt)
2 vitlöksklyftor
1 dl mandelspån
2 äggulor
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
1/2 dl vatten
flingsalt
svartpeppar
Till servering
US Beef högrev
färskpotatis
sallad
För alla
Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3379 KJ / 809 kCal
Fett58.6 g
Kolhydrater32.5 g
Protein36.1 g
Kommentarer