Pastramirub till US högrev, med rostad potatis och ajo blanco
Grillad US Beef Högrev med sås inspirerad av ajo blanco – en spansk soppa med mandel och vitlök. Kryddblandningen av koriander, senapskorn, peppar och flingsalt gör köttet till riktig barbeque.
Ingredienser
4 portioner
2 msk flingsalt typ chipotle
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk mald koriander
2 tsk mortlade gula senapsfrön
600 g US Beef högrev
Ajo blanco
2 vita brödskivor (gärna dagsgammalt)
2 vitlöksklyftor
1 dl mandelspån
2 äggulor
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
1/2 dl vatten
flingsalt
svartpeppar
Till servering
US Beef högrev
färskpotatis
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3379 KJ / 809 kCal
Fett58.6 g
Kolhydrater32.5 g
Protein36.1 g
Kommentarer