Tomatbräserat lammlägg med gremolata och tomat

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomatbräserat lammlägg med gremolata och tomat

Tomatbräserade lammlägg serveras här tillsammans med fluffigt ris och en tomtasallad med gremolata. Gremolatan gör du genom att blanda hackad persilja, citronskal, olivolja och vitlök. Blanda sedan med tomaterna för en smakrik sallad som passar utmärkt till lammet.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2018

Tomatbräserat lammlägg med gremolata och tomat

Ingredienser

2 portioner
2 port kokt lammlägg
1/2 burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
1/2 dl vatten
2 port ris

Tomatsallad

1/2 ask persilja (à 20 g)
1/2 citron
1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt
peppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2571 KJ / 615 kCal
Fett18 g
Salt4.94 g
Kolhydrater65 g
Protein44 g

Testa liknande recept

Slowcooked lammlägg med mangosalsa och ingefärsmajonnäs
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammtagine med citron
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammlägg & isterband med speltkornssallad, rotfrukter och dill
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Ölbrässerade lammlägg
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammlägg
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad