Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat

Tomatbräserade bringa serveras här tillsammans med fluffigt ris och en tomtasallad med gremolata. Gremolatan gör du genom att blanda hackad persilja, citronskal, olivolja och vitlök. Blanda sedan med tomaterna för en smakrik sallad som passar utmärkt till bringan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2018

Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat

Ingredienser

2 portioner
2   port alspånsrökt nötbringa
1/2   burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
1/2 dl  vatten
2   port ris

Tomatsallad

1/2   ask persilja (à 20 g)
1/2   citron
1/2   ask körsbärstomater
1 msk  olivolja
1   vitlöksklyfta
salt
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i nötbringan och pastasåsen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2999 KJ / 717 kCal
Fett34 g
Salt4.96 g
Kolhydrater65 g
Protein34 g

Testa liknande recept

Chili con carne med tomater
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatbräserat lammlägg med gremolata och tomat
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med tomatsås och rökt kalkon
Betyg 4 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinggryta med salsiccia i tomatsås
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgratinerad jättebiff i tomatsås
Betyg 4.1 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvstroganoff med sallad och ris
Betyg 4.3 av 5.
73 personer har röstat
Under 30 min att tillaga