Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat

0
0
Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat

Tomatbräserade bringa serveras här tillsammans med fluffigt ris och en tomtasallad med gremolata. Gremolatan gör du genom att blanda hackad persilja, citronskal, olivolja och vitlök. Blanda sedan med tomaterna för en smakrik sallad som passar utmärkt till bringan.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2018

Tomatbräserad bringa med gremolata och tomat

Ingredienser

2 portioner
2
port alspånsrökt nötbringa
1/2
burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
1/2 dl
vatten
2
port ris

Tomatsallad

1/2
ask persilja (à 20 g)
1/2
citron
1/2
ask körsbärstomater
1 msk
olivolja
1
vitlöksklyfta
-
salt
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i nötbringan och pastasåsen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2999 KJ / 717 kCal
Fett 34 g
Salt 4.96 g
Kolhydrater 65 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept