Slowcooked lammlägg med mangosalsa och ingefärsmajonnäs
Grejen här är alltså inte att grilla salsan, utan att grilla mangon och sen göra salsan. Får man bara ordning på det blir det gott. Lammläggen är färdiglagade och ska grillas försiktigt för smak och värme. Räkna med ca 15 min för att den ska bli genomvarm.
Ingredienser
2 portioner
Grillad mangosalsa
1 mango
finrivet skal och pressad juice av 1/2 lime
2 msk hackad koriander
Ingefärsmajonnäs
1 dl majonnäs
1 msk riven färsk ingefära
1 tsk pressad citronjuice
salt
Lammlägg
700 g slowcooked lammlägg
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein) och lammläggen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Recept och bild i samarbete med Scan.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
det står i detta recept att läggen är färdiglagade ! Men mina lägg är INTE färdiglagade de är råa , letar efter ett tips /recept hur man tillagar dem i slowcockern?!
Therése
2023-10-28