Slowcooked lammlägg med mangosalsa och ingefärsmajonnäs

1
0
Slowcooked lammlägg med mangosalsa och ingefärsmajonnäs

Grejen här är alltså inte att grilla salsan, utan att grilla mangon och sen göra salsan. Får man bara ordning på det blir det gott. Lammläggen är färdiglagade och ska grillas försiktigt för smak och värme. Räkna med ca 15 min för att den ska bli genomvarm.

Skriv ut
Slowcooked lammlägg med mangosalsa och ingefärsmajonnäs

Ingredienser

2 portioner

Grillad mangosalsa

1
mango
finrivet skal och pressad juice av 1/2
lime
2 msk
hackad koriander

Ingefärsmajonnäs

1 dl
majonnäs
1 msk
riven färsk ingefära
1 tsk
pressad citronjuice
-
salt

Lammlägg

700 g
slowcooked lammlägg

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein) och lammläggen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept