Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Tomatbräserad karré med parmesan

Tomatbräserad karré med parmesan är ett utsökt recept där saftiga skivor fläskkarré bryns i stekpannan och serveras med färgsprakande pastasås, perfekt kokt pasta, krispiga sockerärter och grönskande persilja. Toppa med rivig ruccola och smakrik parmesanost.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 36, 2014
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på en kastrull med saltat vatten till pastan.
  2. Bryn karrén i olivoljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Tillsätt pastasåsen och låt det sjuda ca 5 minuter.
  3. Hacka persiljan. Vänd ner den i pannan.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa sockerärterna och koka dem med pastan när det återstår 4 minuter av koktiden.
  5. Blanda ruccola och parmesan.
  6. Servera karrén med pastan, toppa med ruccola och parmesan.

För alla

Rätten är fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 250 g färsk casarecce- pasta
  • 2 skivor fläskkarré
  • 1 tsk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
  • 1/2 ask persilja (à 20 g)
  • 150 g sockerärtor
  • 1/2 påse ruccola (à 65 g)
  • 1/2 burk parmesanflarn (à 95 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3243 kJ / 769 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer