Tomatbräserad karré med parmesan

10
0
Tomatbräserad karré med parmesan

Tomatbräserad karré med parmesan är ett utsökt recept där saftiga skivor fläskkarré bryns i stekpannan och serveras med färgsprakande pastasås, perfekt kokt pasta, krispiga sockerärter och grönskande persilja. Toppa med rivig ruccola och smakrik parmesanost.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014

Tomatbräserad karré med parmesan

Ingredienser

2 portioner
250 g
färsk casarecce- pasta
2
skivor fläskkarré
1 tsk
olivolja
-
salt och peppar
1
burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
1/2
ask persilja (à 20 g)
150 g
sockerärtor
1/2
påse rucola (à 65 g)
1/2
burk parmesanflarn (à 95 g)

För alla

Rätten är fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3243 KJ / 769 kCal
Fett 40 g
Kolhydrater 41.8 g
Protein 57.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept