Tomatbräserad karré med parmesan

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
0
Tomatbräserad karré med parmesan

Tomatbräserad karré med parmesan är ett utsökt recept där saftiga skivor fläskkarré bryns i stekpannan och serveras med färgsprakande pastasås, perfekt kokt pasta, krispiga sockerärter och grönskande persilja. Toppa med rivig ruccola och smakrik parmesanost.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014

Tomatbräserad karré med parmesan

Ingredienser

2 portioner
250 g  färsk casarecce- pasta
2   skivor fläskkarré
1 tsk  olivolja
salt och peppar
1   burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
1/2   ask persilja (à 20 g)
150 g  sockerärtor
1/2   påse rucola (à 65 g)
1/2   burk parmesanflarn (à 95 g)

För alla

Rätten är fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3243 KJ / 769 kCal
Fett40 g
Kolhydrater41.8 g
Protein57.1 g

Testa liknande recept

Tomatrisoni med karré och champinjonsallad
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt fläskkarré med tomat- och basilikasallad
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och mascarponebräserad karré med broccoli
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkarré i ajvarsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad fläskkarrésallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga