Fläskkarré i ajvarsås

0
0
Fläskkarré i ajvarsås

Fläskkarré i ajvarsås med blomkål och olivrisoni är en färggrann middagsrätt man gärna blir bjuden på. Risoni är pastakorn som ser ut som riskorn som blir utsökta när de blandas med grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2011

Fläskkarré i ajvarsås

Ingredienser

4 portioner
1/2 blomkålshuvud
1 rödlök (till risonin)
600 g fläskkarré i skivor
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm peppar
500 g passerade tomater
1 1/2 dl ajvar relish

Olivrisoni

3 dl risoni
1 dl gröna oliver
1 påse rucola (à 65 g)
1 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
3/4 tsk salt
1 krm peppar

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2573 KJ / 615 kCal
Läs mer om näringsvärden