Fläskkarré i ajvarsås
Fläskkarré i ajvarsås med blomkål och olivrisoni är en färggrann middagsrätt man gärna blir bjuden på. Risoni är pastakorn som ser ut som riskorn som blir utsökta när de blandas med grönsaker.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2011
Ingredienser
4 portioner
1/2 blomkålshuvud
1 rödlök (till risonin)
600 g fläskkarré i skivor
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm peppar
500 g passerade tomater
1 1/2 dl ajvar relish
Olivrisoni
3 dl risoni
1 dl gröna oliver
1 påse rucola (à 65 g)
1 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
3/4 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2573 KJ / 615 kCal
Kommentarer