Tomat- och saffranssill

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Tomat- och saffranssill

Snabb och god sill med fin färg och kryddig saffranssmak. Med inläggninggssill, rödlök, dill och smaksatt crème fraiche har du sillförrätten färdig på en kvart!

Tomat- och saffranssill

Ingredienser

4 portioner
420 g  inläggningssill på minuten
1   rödlök
2 msk  hackad dill
2 dl  crème fraiche saffran tomat
salt och peppar

Till servering

bröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche som du smaksätter med lite saffran och finhackad tomat.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med saffran och finhackade tomater.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1976 KJ / 473 kCal
Fett34.1 g
Kolhydrater19.2 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Picklad sill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hovmästarsill
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brantevikssill
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Krämig stenbitssill
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga