Tomat- och saffranssill

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Tomat- och saffranssill

Snabb och god sill med fin färg och kryddig saffranssmak. Med inläggninggssill, rödlök, dill och smaksatt crème fraiche har du sillförrätten färdig på en kvart!

Tomat- och saffranssill

Ingredienser

4 portioner
420 g  inläggningssill på minuten
1   rödlök
2 msk  hackad dill
2 dl  crème fraiche saffran tomat
salt och peppar

Till servering

bröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche som du smaksätter med lite saffran och finhackad tomat.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med saffran och finhackade tomater.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1976 KJ / 473 kCal
Fett34.1 g
Kolhydrater19.2 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Picklad sill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hovmästarsill
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rysk sillsallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Senapssill
Betyg 4.1 av 5.
137 personer har röstat
Under 45 min att tillaga