UNDER 15 MIN | Enkel

Hovmästarsill

När du vill göra en enkel och god sill till julbordet: gör hovmästarsill. Det enda du behöver är hackad rödlök, hackad dill, färdig hovmästarsås och inläggningssill.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8-10 bufféportioner portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av sillen.
  2. Skala och finhacka löken.
  3. Blanda löken med såsen och dillen.
  4. Skär sillen i bitar och vänd ner i såsen.

För alla

Kontrollera noga innehållet i hovmästarsåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 8-10 bufféportioner
  • 2 förp inläggningssill på minuten (à 420 g)
  • 1/2 rödlök
  • 200 g hovmästarsås
  • 1/2 dl hackad färsk dill

Näringsvärde
Per portion

Energi 987 kJ / 236 kCal