Fixa en klassisk, god sillinläggning på en halvtimme! Skiva lök, morot och gulbeta och låt koka upp i en lag. När den har svalnat garnerar du "inläggningssill på minuten" med grönsakerna och toppar med pepparrot och dill.
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod sill! 8:e året i rad som jag lägger in denna sill!
Sara
2021-12-22Picklad sill hit och annat Picklat som dyker upp i våra recept?? Tramsigt, när det heter INLAGD eller eventuellt SYRAD....varför kan vi inte prata svenska i Sverige, För övrigt intressant recept. Det här nya språket....inom alla möjliga områden är inget för folk över 50 år, en stor grupp som försvinner...kanske de man vi nå, ungdomar lägger säkert inte in så mycket sill..
Annika
2021-12-16"Picklad" sill? Inlagd, heter det på svenska, och har alltid hetat. Vårda språket, för bövelen!
Anders
2021-12-11