Tomat- och ruccolasalsa

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Tomat- och ruccolasalsa

Denna fräscha tomat- och ruccolasalsa passar till det mesta och är både snabb och enkel att tillreda. Häll bara på vinäger och olja på de övriga ingredienserna och blanda runt. Vips så är din utsökta salsa klar!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Tomat- och ruccolasalsa

Ingredienser

4 portioner
1   kruka rucolasallad
2   vitlöksklyftor
4   tomater
1 tsk  vinäger
2 msk  olivolja
1/2 tsk  strösocker
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Tomat- och ruccolasalsa är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Utmärkt gott till grillad lax, vilket vi provat och bjudit gäster på. Mycket omtyckt.

Gun

2003-05-25

Näringsvärde per portion

Energi342 KJ / 82 kCal
Fett7 g
Salt0.01 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Potatissallad med tomater och getost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aubergine och kumminbruschetta
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatissallad med svarta bönor
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med quinoa, fetaost och rucola
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rucolaröra
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparrissallad med ägg och oliver
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga