Tomat- och rosmarinmarmelad

Hemgjord marmelad med tomat och rosmarin. En piffig smaksättare till vilken ost som helst. Och glöm inte knäckebrödet!

Gör så här
00:30:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Energi634 KJ / 152 kCal
Fett36 g
Salt0 g
Kolhydrater34.8 g
Protein2.1 g
Kommentarer
4 stJättegod marmelad. Tillsatte lite chili också.
Helen
1. Det är gott och lätt att göra. 2. Jag skulle ha hälften av socker i den. Med det här original receptet är det för söt för min smak. 3. Egentligen är det bara en fin variant på ketchup. Bra till t.ex. en tjejkväll. 😋😋🙂🙂
Jovanka
Ska tomaterna skållas först eller ska skalet med?
Carola
Hej Carola, tack för din fråga. Vi har nu fått svar av receptkreatören och tomaterna behöver inte skållas. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket