Clementin- och aprikosmarmelad med kanel

7
0
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel

Lyxa till helgfrukosten med en hemkokt clementinmarmelad med aprikos. Den förhållandevis stora andelen clementinskal jämfört med fruktkött ger en frisk och fast marmelad med mycket citrussmak. Själva marmeladkoket tar inte lång tid och du har full koll på innehållet.

Skriv ut
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel

Ingredienser

ca 10 dl
700 g
clementiner
200 g
torkade aprikoser
1 1/2 dl
vatten
1
kanelstång
2 dl
syltsocker

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 621 KJ / 149 kCal
Fett 0 g
Salt 0 g
Kolhydrater 33 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept