Tomat- och rödvinsragu

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tomat- och rödvinsragu

Tomat- och rödvinsragu är en läcker sås med djupa och härliga smaker. Den passar ypperligt till oxfilé med apelsin- och peppartäcke samt potatis- och rotfruktspytt men är även god till många andra kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Tomat- och rödvinsragu

Ingredienser

6 portioner
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
4 msk socker
1 tsk dragon
3 dl rödvin
1 tsk idealmjöl eller ljus maizenaredning
salt
6 tomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödvinsmarinad
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin- och dragonsenap
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillsås till lamm
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålrotspuré med dragon
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsbea
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga