Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Apelsin- och dragonsenap

En underbar apelsin- och dragonsenap som ska mogna under ett dygn i kylskåp före servering. Senapen går snabbt att göra, blanda bara ihop alla dina ingredienser och förvara i en burk fram till att den ska avnjutas.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samtliga ingredienser. Låt gärna senapen stå och mogna 1 dygn i kylen.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: kontrollera innehållet i senapspulvret.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 1/3 dl skånsk senap
  • 2 msk Colmans senapspulver
  • 3 msk hackad färsk dragon eller torkad (3 msk färsk dragon motsvarar 2 tsk torkad)
  • rivet skal av 3 apelsiner
  • 3 msk färskpressad apelsinjuice
  • 1 msk socker
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer