Apelsin- och dragonsenap

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Apelsin- och dragonsenap

En underbar apelsin- och dragonsenap som ska mogna under ett dygn i kylskåp före servering. Senapen går snabbt att göra, blanda bara ihop alla dina ingredienser och förvara i en burk fram till att den ska avnjutas.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Apelsin- och dragonsenap

Ingredienser

6 portioner
1 1/3 dl  skånsk senap
2 msk  Colmans senapspulver
3 msk  hackad färsk dragon eller torkad (3 msk färsk dragon motsvarar 2 tsk torkad)
rivet skal av 3   apelsiner
3 msk  färskpressad apelsinjuice
1 msk  socker

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: kontrollera innehållet i senapspulvret.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvreröra med apelsin och dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och dragondipp
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sesamstekt sej med apelsinmorötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apelsinsockrade jordgubbar med dragon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pigs in blanket med dippsås
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga