Apelsin- och dragonsenap

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och dragonsenap

En underbar apelsin- och dragonsenap som ska mogna under ett dygn i kylskåp före servering. Senapen går snabbt att göra, blanda bara ihop alla dina ingredienser och förvara i en burk fram till att den ska avnjutas.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Apelsin- och dragonsenap

Ingredienser

6 portioner
1 1/3 dl skånsk senap
2 msk Colmans senapspulver
3 msk hackad färsk dragon eller torkad (3 msk färsk dragon motsvarar 2 tsk torkad)
rivet skal av 3 apelsiner
3 msk färskpressad apelsinjuice
1 msk socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvreröra med apelsin och dragon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartpepparstekt fläskytterfilé med apelsinglacerade morötter och dragoncrème
Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och dragondipp
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsinsockrade jordgubbar med dragon
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesamstekt sej med apelsinmorötter
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pigs in blanket med dippsås
Betyg 4.1 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad