Grillsås till lamm
Denna grillsås, som passar ypperligt till lamm, kan du med fördel göra dagen före servering. Grillsåsen smaksätter du med bland annat dijonsenap, vitlök och persilja och såsen får sin krämighet av crème fraiche samt majonnäs.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997
Ingredienser
10 portioner
3 dl crème fraiche
3 dl majonnäs
6 msk dijonsenap
3 vitlöksklyftor
3 msk finskuren persilja
2 msk torkad dragon
3 krm socker
3 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad betyder "grillsås"?
Staffan
2024-09-06Jag ska minska på Dijonsenapen och öka vitlöken nästa gång. Annars, bra tryck i den!
Gunilla
2023-08-13Så bra, ordentligt kryddad med vitlök och örter lyfter såsen tillbehören
Kristin
2023-04-14