Tomat- och paprikasoppa

Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
2
Tomat- och paprikasoppa

Denna mustiga tomat- och paprikasoppa går ofta hem hos barnen. Matig blir den med risoni, pastasorten som ser ut som ris! Men du kan även bryta spagehtti i mindre bitar.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Tomat- och paprikasoppa

Ingredienser

4 portioner
1 hackad gul lök
180 g inlagd, strimlad paprika
1 msk olivolja
2 burkar krossade tomater (à 400 g)
1 l hönsbuljong
1 tsk oregano
1 tsk socker
3 dl risoni
1 kruka basilika
1 skalad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 msk vatten
1 krm salt
125 g mozzarella

Gör så här

Näringsberäkningen inkluderar bröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Lättlagad. Mycket god. Mozarellan kan avvaras.

Ulla stina

2024-06-11

3åringen åt två stora portioner! Jättegott!

Cecilia

2017-01-30

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 563 kCal
Fett19 g
Kolhydrater75 g
Protein20 g

Testa liknande recept

Kycklinggryta med risonipilaff
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostfylld portabella med risotto
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortellini med mozzarella, tomat och persilja
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggröra med sparris
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti bolognese med mozzarellasallad
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga