Tomat- och pancettapasta

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tomat- och pancettapasta

Fantastiskt välsmakande och snabblagad pastarätt som mättar samtliga magar runt middagsbordet! Koka pastan och blanda den med läckra ingredienser som tomat, pancetta, auberginefräs, grovhackad persilja och mandel.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014

Tomat- och pancettapasta

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta gärna pennette rigate
1 aubergine
1 rödlök
2 förp pancetta (à 160 g)
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
400 g konserverade körsbärstomater
50 g hel skalad mandel
20 g persilja

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Helt underbart gott. Njuter av varje tugga.

    Crister

Näringsvärde per portion

Energi2857 KJ / 683 kCal
Fett38.8 g
Kolhydrater58.7 g
Protein21.3 g

Testa liknande recept

  • Aubergine- och olivdipp med mandel
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chark med auberginepasta
    Betyg 2.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat- och bresaolapasta med mandel
    Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Siciliansk auberginegryta med torsk
    Betyg 3.3 av 5.168 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Currygryta med spetskål och aubergine
    Betyg 2.2 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad