I detta recept bjuds det på en tomat- och örtbräserad kyckling som kokats ihop till en smakrik gryta. Kycklinglåren bryns och därefter tillsätts tomat, vatten, buljongtärning, soja och örter innan det är dags för grytan att sjuda. Servera kycklingen med nykokt ris och paprika.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mega-toppen! /Otto, 7 år
Emma
2022-11-24Hej Otto! Vad kul att höra! ❤ Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-11-25Så gott!
Åse
2022-09-13Perfekt! :)
Linda
2015-08-08