Tomat- och olivpanna med salsiccia

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tomat- och olivpanna med salsiccia

Denna tilltalande pastarätt svänger du ihop på mindre än en halvtimme! Med ingredienser som salsiccia, röd spansk peppar, oliver, vitlök, rosmarin, basilika och pasta (gärna pappardelle), blir detta en mättande och välsmakande måltid som kan avnjutas när som helst i veckan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2013

Tomat- och olivpanna med salsiccia

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna papardelle
1 rödlök
1 liten röd spansk peppar
480 g salsiccia
1 msk olivolja
400 g konserverade körsbärstomater
2 dl vatten
2 vitlöksklyftor
1/2 tsk rosmarin
1 kruka basilika
70 g snack oliver citron
salt
svartpeppar

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt gott! Jag byter ut de gröna oliverna mot halverade kalamata-oliver och låter dem samt zesten av 1/2 citron puttra med. Dessutom steker jag korvskivorna för sig och låter dem rinna av på hushållspapper innan jag tillsätter dem.

    Leena margareta

Näringsvärde per portion

Energi2697 KJ / 646 kCal
Fett28.7 g
Kolhydrater57.9 g
Protein35.3 g

Testa liknande recept

  • Tagliatelle carbonara ’al salsiccia
    Betyg 3.5 av 5.129 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad